Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceste galuste sunt o combinatie inedita de gris cu varza tocata, mai putin cunoscuta de gospodinele din tara noastra.
Aceste galuste sunt o combinatie inedita de gris cu varza tocata, mai putin cunoscuta de gospodinele din tara noastra.
Ingrediente:
- 500 grame varza,
- 2 linguri de branza rasa,
- o lingura gris,
- 2 oua,
- sare, piper,
- o lingura de pesmet.
Mod de preparare:
Se fierbe varza in apa cu sare, se scurge si se trece prin masina de tocat.
Se adauga branza rasa, grisul, doua oua, sare, piper. Se amesteca bine.
Se pune la fiert intr-o cratita apa cu putina sare si cand da in clocot, se ia cu o lingurita din compozitie si se da drumul galustelor in apa.
Se lasa sa fiarba la foc mic circa 20 de minute.
Mod de servire:
Galustele scurse de apa se asaza pe farfurie, se presara pesmet putin rumenit si se servesc cu sos de rosii.
Daca ti-a placut aceasta reteta, poti incerca si mancarea cu galuste de gris si sos de rosii.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.