Afla cum se prepara galustele din varza

Afla cum se prepara galustele din varza

Aceste galuste sunt o combinatie inedita de gris cu varza tocata, mai putin cunoscuta de gospodinele din tara noastra.

Ingrediente:

- 500 grame varza,
- 2 linguri de branza rasa,
- o lingura gris,
- 2 oua,
- sare, piper,
- o lingura de pesmet.

Mod de preparare:

1

Se fierbe varza in apa cu sare, se scurge si se trece prin masina de tocat.

2

Se adauga branza rasa, grisul, doua oua, sare, piper. Se amesteca bine. 

3

Se pune la fiert intr-o cratita apa cu putina sare si cand da in clocot, se ia cu o lingurita din compozitie si se da drumul galustelor in apa.

4

Se lasa sa fiarba la foc mic circa 20 de minute.

Mod de servire:

Galustele scurse de apa se asaza pe farfurie, se presara pesmet putin rumenit si se servesc cu sos de rosii.

Daca ti-a placut aceasta reteta, poti incerca si mancarea cu galuste de gris si sos de rosii.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O mancare cu sos foarte gustoasa care se poate asezona cu carne sau legume sunt galustele de...
Galustele pot fi preparate din gris, faina sau cartofi. Noi iti propunem o delicioasa reteta de galuste...
Supa de galuste este prezenta pe masa multor romani. Se face dupa multe retete si e foarte...