Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Supa de zarzavat nu are grasime, de aceea puteti adauga la sfarsit o lingura de ulei.
Supa de zarzavat nu are grasime, de aceea puteti adauga la sfarsit o lingura de ulei.
Pentru aceasta supa se folosesc legume diverse care dau un aspect deosebit din punct de vedere cromatic, dar si o aroma pe masura.
Ingrediente:
- 3 litri apa,
- un morcov,
- un patrunjel,
- 3 cartofi,
- o mana de mazare,
- o mana de fasole verde,
- un dovlecel,
- o conopida mica,
- 3 rosii,
- 1/2 lingura ulei,
- 1/2 lingura faina,
- sare.
Mod de preparare:
Se taie tot zarzavatul felii si se fierbe intr-o oala, in apa cu sare, impreuna cu mazarea, fasolea verde, dovlecelul taiat bucati si cateva buchete de conopida.
La aceste legume se mai adauga rosiile curatate de pielita si taiate bucati. Daca nu aveti rosii proaspete, puteti folosi rosii prunisoare din conserve.
Se potriveste de sare si inainte de a lua supa de pe foc se adauga o lingura de ulei.
Se lasa sa dea un clocot si se ia de pe foc.
Mod de servire:
Se serveste calda cu patrunjel verde tocat si crutoane de paine prajita.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.