Supa de zarzavat pentru zilele de post

Supa de zarzavat pentru zilele de post

O reteta de post, ideala si pentru vegetarieni este supa de zarzavat.

Ingrediente:

- un morcov mijlociu,

- o radacina de patrunjel,

- 2 fire de praz,

- 3 cartofi mijlocii,

- 2 litri zeama de carne.

Mod de preparare:

1

Se taie fin ca taiteii morcovul, patrunjelul, prazul.

2

Cartofii se taie ceva mai grosi.

3

Se pun la fiert in supa strecurata.

4

Se adauga sare cat trebuie.

Supa de zarzavat poate fi consumata la pranz ca felul intai, dar si la cina pentru ca are putine calorii.

 

Etichete: supa zarzavat, supa, post

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Supa de zarzavat nu are grasime, de aceea puteti adauga la sfarsit o lingura de ulei. Pentru...
Ajiaco este o supa traditionala columbiana, preparata in special in Bogota. Este o mancare bogata si cremoasa,...
Supa de galuste este prezenta pe masa multor romani. Se face dupa multe retete si e foarte...