Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru supa cu galuste din cascaval puteti folosi mai multe legume, cum ar fi broccoli, mazare, ardei, dar si radacinoase.
Pentru supa cu galuste din cascaval puteti folosi mai multe legume, cum ar fi broccoli, mazare, ardei, dar si radacinoase.
Ingrediente galuste cascaval:
- ½ lingura unt,
- 4 linguri cascaval ras,
- o felie paine,
- o lingura lapte,
- o lingura faina,
- 3 oua,
- sare.
Mod de preparare pentru galuste:
Se freaca untul cu cascaval.
Se adauga miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte si stors, 3 galbenusuri si 2 albusuri spuma, faina, sare.
Se freaca bine la un loc; se fierbe o galusca de incercare. Daca este prea moale, se mai adauga faina, daca este prea tare, se pune al treilea albus.
Se fac galustele cu lingurita si se fierb 10 minute in supa.
Mod de servire:
Supa de legume cu galuste de cascaval se serveste calda cu crutoane de paine prajita.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.