Supa de legume cu galuste din cascaval

Supa de legume cu galuste din cascaval

Pentru supa cu galuste din cascaval puteti folosi mai multe legume, cum ar fi broccoli, mazare, ardei, dar si radacinoase.

Ingrediente galuste cascaval:

- ½ lingura unt,
- 4 linguri cascaval ras,
- o felie paine,
- o lingura lapte,
- o lingura faina,
- 3 oua,
- sare.

Mod de preparare pentru galuste:

1

Se freaca untul cu cascaval.

2

Se adauga miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte si stors, 3 galbenusuri si 2 albusuri spuma, faina, sare.

3

Se freaca bine la un loc; se fierbe o galusca de incercare. Daca este prea moale, se mai adauga faina, daca este prea tare, se pune al treilea albus.

4

Se fac galustele cu lingurita si se fierb 10 minute in supa.

Mod de servire:

Supa de legume cu galuste de cascaval se serveste calda cu crutoane de paine prajita.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Raceala ne da tarcoale la orice pas. Oricat am incerca sa o evitam, ne poate lovi cand...
Clasica supa de legume sau de gaina poate fi imbogatita cu puf de ou, adaugat spre sfarsitul...
Supa de galuste este prezenta pe masa multor romani. Se face dupa multe retete si e foarte...