Supa cu puf de ou

Supa cu puf de ou

Clasica supa de legume sau de gaina poate fi imbogatita cu puf de ou, adaugat spre sfarsitul procesului termic.

Ingrediente puf de ou:

- 2 oua,
- 1 lingurita faina,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se freaca bine doua galbenusuri cu o lingurita plina de faina si putina sare.

2

Se bate albusul spuma, se amesteca impreuna si se toarna toata compozitia deodata intr-o cratita mare, in care s-a strecurat supa clocotita.

3

Se acopera, se lasa sa fiarba 10 minute.

Mod de servire:

Supa calda trebuie servita imediat ce este gata, pentru ca puful de ou sa nu se lase.

Etichete: supa, puf ou, supa legume

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Raceala ne da tarcoale la orice pas. Oricat am incerca sa o evitam, ne poate lovi cand...
Pentru supa cu galuste din cascaval puteti folosi mai multe legume, cum ar fi broccoli, mazare, ardei,...
Ajiaco este o supa traditionala columbiana, preparata in special in Bogota. Este o mancare bogata si cremoasa,...