Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Clasica supa de legume sau de gaina poate fi imbogatita cu puf de ou, adaugat spre sfarsitul procesului termic.
Clasica supa de legume sau de gaina poate fi imbogatita cu puf de ou, adaugat spre sfarsitul procesului termic.
Ingrediente puf de ou:
- 2 oua,
- 1 lingurita faina,
- sare.
Mod de preparare:
Se freaca bine doua galbenusuri cu o lingurita plina de faina si putina sare.
Se bate albusul spuma, se amesteca impreuna si se toarna toata compozitia deodata intr-o cratita mare, in care s-a strecurat supa clocotita.
Se acopera, se lasa sa fiarba 10 minute.
Mod de servire:
Supa calda trebuie servita imediat ce este gata, pentru ca puful de ou sa nu se lase.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.