Afla cum se prepara budinca de paste

Afla cum se prepara budinca de paste

Pentru aceasta budinca de paste se pot folosi, dupa preferinta, spaghete, macaroane, fundite sau melcisori.

Ingrediente:

- 300 g paste
- 4 linguri de branza,
- 2 oua,
- o ceasca lapte sau smantana,
- 2 linguri de unt,
- o lingura de pesmet.

Mod de preparare:

1

Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa fierbinte.

2

Se freaca intr-o strachina branza de vaci amestecata cu branza de oi, sau numai branza de vaci, cu doua oua, o ceasca de lapte, o lingura de unt, sare.

3

Se amesteca cu pastele. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se toarna pastele, se dau la cuptor. Se tin trei sferturi de ora.

Mod de servire:

Cand sunt gata, se pun in farfurii si se consuma calde sau reci.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca esti o gospodina desavarsita, sigur te pricepi sa faci multe tipuri de budinca. Oricat ai fi,...
Sarbatorile pascale au o traditie culinara bogata in Romania si nu numai. Astazi, iti prezentam o reteta...
Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste. Mai...