BUDINCA DE DOVLECEI CU BRANZA
Ingrediente:
- 2 dovlecei;
- 200 g rame de branza telemea;
- 4 oua;
- o legatura de marar;
- 4 linguri faina;
- 2 ciuperci mari champignon;
- piper;
- un ou + 2 linguri smantana + o lingurita pasta de tomate - pentru uns.
Mod de preparare:
- rade dovleceii pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi scurge-i foarte bine.
- amesteca dovleceii cu mararul tocat, branza rasa fin, ouale batute, ciupercile tocate, faina si piper dupa gust.
- amesteca bine compozitia, dupa care toarn-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- unge compozitia cu oul batut, cu pasta de tomate si cu smantana.
- coace-o in jur de 40 minute, la foc mic.
- dupa racire, portioneaza budinca.
O poti servi ca atare sau cu sos de smantana cu usturoi si marar.