Cum sa faci gogosi cu branza de vaci. Dureaza o jumatate de ora

Cum sa faci gogosi cu branza de vaci. Dureaza o jumatate de ora

Iti plac gogosile facute in casa? Daca da, astazi ti-am pregatit o reteta simpla si rapida. In jumatate de ora, vei obtine niste gogosi delicioase, fine si aromate. Cheia acestei retete o reprezinta branza de vaci.

Gogosi cu branza de vaci. Ingrediente:

- 250 grame de branza de vaci;

- un praf de sare;

- 70 grame de zahar;

- un ou;

- 60 mililitri de ulei vegetal;

- 230 grame de faina de grau;

- o lingurita de praf de copt;

Gogosi cu branza de vaci. Ingrediente pentru topping:

- 50 grame de zahar;

- o lingurita de scortisoara.

Gogosi cu branza de vaci. Mod de preparare:

- adauga intr-un castron branza de vaci, praful de sare, zaharul, uleiul si oul;

- amesteca ingredientele din castron cu ajutorului unei furculite. Poti de asemenea sa amesteci cu presa pentru cartofi;

- combina faina cu praful de copt, intr-un alt castron, apoi amesteca folosind o lingurita;

- incorporeaza faina cu branza si amesteca bine cu spatula;

- transfera pe suprafata de lucru si strange totul intr-o bila. Daca vrei, poti adauga bucati de mere / pere;

- imparte in jumatate si modeleaza doua snururi de cam aceeasi lungime;

- imparte in bucati mai mici cu o racleta si rotunjeste fiecare bila;

- combina zaharul si scortisoara intr-o farfurie;

- treci fiecare bila prin amestecul de zahar si scortisoara;

- transfera bilele intr-o tava tapetata cu hartie de copt la o distanta una de alta.

- introdu tava in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius;

- vei coace gogosile timp de 20-22 minute.

Citeste si: Cum sa faci GOGOSI BANATENE

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei ceva dulce de casa, sanatos si rapid de preparat? Daca da, iti oferim reteta ideala: gogosi...
Prajiturile grase(fat cakes), cunoscute si sub numele de Vetkoek in Namibia si Africa de Sud, sunt niste...
Gogosile sunt un deliciu la orice mic dejun, indiferent de vreme sau anotimp. Astazi, iti prezentam o...