Gogosi cu branza de vaci. Ingrediente:
- 250 grame de branza de vaci;
- un praf de sare;
- 70 grame de zahar;
- un ou;
- 60 mililitri de ulei vegetal;
- 230 grame de faina de grau;
- o lingurita de praf de copt;
Gogosi cu branza de vaci. Ingrediente pentru topping:
- 50 grame de zahar;
- o lingurita de scortisoara.
Gogosi cu branza de vaci. Mod de preparare:
- adauga intr-un castron branza de vaci, praful de sare, zaharul, uleiul si oul;
- amesteca ingredientele din castron cu ajutorului unei furculite. Poti de asemenea sa amesteci cu presa pentru cartofi;
- combina faina cu praful de copt, intr-un alt castron, apoi amesteca folosind o lingurita;
- incorporeaza faina cu branza si amesteca bine cu spatula;
- transfera pe suprafata de lucru si strange totul intr-o bila. Daca vrei, poti adauga bucati de mere / pere;
- imparte in jumatate si modeleaza doua snururi de cam aceeasi lungime;
- imparte in bucati mai mici cu o racleta si rotunjeste fiecare bila;
- combina zaharul si scortisoara intr-o farfurie;
- treci fiecare bila prin amestecul de zahar si scortisoara;
- transfera bilele intr-o tava tapetata cu hartie de copt la o distanta una de alta.
- introdu tava in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius;
- vei coace gogosile timp de 20-22 minute.
Citeste si: Cum sa faci GOGOSI BANATENE