Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Supa de cartofi cu praz este o supa de zarzavat de post care poate fi consumata in perioadele de post din an.
Supa de cartofi cu praz este o supa de zarzavat de post care poate fi consumata in perioadele de post din an.
Aceasta reteta este ideala si pentru vegetarieni.
Ingrediente:
- 3 litri apa,
- 400 grame cartofi,
- un morcov,
- un patrunjel,
- 1/2 telina,
- 3 fire de praz,
- unt proaspat (cat o nuca).
Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul in apa cu sare.
Cand este fiert se strecoara, iar in zeama se fierb cartofii taiati cuburi egale si prazul taiat in felii subtiri.
Se lasa sa fiarba pana incep sa se sfarame. Inainte de a servi, se adauga o bucatica mica de unt proaspat.
Se serveste cu bucatele de paine prajite in unt.
Aceasta reteta de supa de cartofi cu praz se mai poate pregati inabusind prazul taiat felii cu putin unt, inainte de a-l pune la fiert.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.