Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceasta reteta cremoasa poate fi servita inclusiv copiilor mici incepand cu varsta de 10 luni, cu conditia sa nu aiba intoleranta la ou sau gluten.
Aceasta reteta cremoasa poate fi servita inclusiv copiilor mici incepand cu varsta de 10 luni, cu conditia sa nu aiba intoleranta la ou sau gluten.
Ingrediente:
- 3 litri apa,
- o conopida frumoasa,
- 1/2 lingura unt, - o lingura faina,
- un galbenus,
- 2 linguri smantana,
- sare.
Mod de preparare:
Se fierbe o conopida in apa cu sare. Se rup cateva buchete din conopida pentru garnitura si se pastreaza in zeama.
Se incalzesc fara sa se ingalbeneasca untul si faina si se sting cu 2 - 3 cesti de apa.
Se trece conopida prin sita, se amesteca cu sosul de faina, se subtiaza cu zeama in care a fiert conopida si se lasa sa mai fiarba pe foc mic.
Din cand in cand se ia cu o lingura pielita pe care o formeaza untul ridicat la suprafata.
Cand este gata, se drege cu un galbenus batut cu doua linguri de smantana si se adauga buchetele de conopida fiarta.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.