Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Sosul de portocale se foloseste la aromatizarea clatitelor, a salatelor si chiar a fripturilor.
Sosul de portocale se foloseste la aromatizarea clatitelor, a salatelor si chiar a fripturilor.
Ingrediente:
- 2 portocale,
- 150 g zahar bucati,
- 4 galbenusuri,
- 4 dl vin alb.
Mod de preparare:
Se freaca zaharul bucati de coaja portocalelor si se piseaza.
Se freaca zaharul cu galbenusurile si se adauga zeama de portocale strecurata si vinul alb.
Se pune oala in care avem compozitia in alt vas cu apa clocotita si se bate cu telul pe marginea focului pana creste ca o spuma.
Cand sosul este ingrosat, se lasa sa se raceasca, apoi se serveste dupa preferinte, in combinatia dorita.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.