Copanele de pui in sos de rosii. Ingrediente :
- 6 copanele de pui;
- 200 mililitri de suc de rosii;
- 6 catei de usturoi;
- o ceapa rosie;
- un ardei iute;
- cimbru, dupa gust;
- ulei;
- sare, dupa gust;
- piper, dupa gust;
- ulei.
Copanele de pui in sos de rosii. Mod de preparare:
- spala carneaza si condimenteaz-o asa cum doresti;
- aseaza copanelele intr-o tava pe care ai uns-o, in prealabil, cu ulei;
- taie ceapa marunt;
- zdrobeste usturoiul;
- amesteca sucul de rosii, cu ceapa si cu usturoiul;
- adauga sosul obtinut peste cqarnea din tava;
- taie ardeiul marunt si pune-l peste carne;
- acopera tava cu folie de aluminiu;
- baga tava la cuptor pentru o jumatate de ora, la 180 de grade;
- dupa aceasta perioada, elimina folia de aluminiu, roteste copanelele si mai da-le la cuptor pentru inca 45 minute;
Spor la treaba si pofta buna!
Citeste si: Cum sa faci tocanita marocana cu pui, anghinare si morcovi