Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Preparat mai putin cunoscut in bucataria romaneasca, fasolea boabe cu carne de vita inlocuieste cu succes fasolea uscata cu ciolan afumat.
Preparat mai putin cunoscut in bucataria romaneasca, fasolea boabe cu carne de vita inlocuieste cu succes fasolea uscata cu ciolan afumat.
Iata cum poti obtine aproximativ patru portii de fasole boabe cu vita.
Ingrediente:
- 600 g carne,
- 400 g fasole uscata,
- o lingura de untura,
- 2 cepe,
- o lingura de bulion sau 5 rosii,
- o frunza de dafin.
Mod de preparare:
Se taie carnea in bucati potrivite.
Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o lingura de untura.
Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda.
Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca, se pune sare si putina apa calda.
Se alege fasole care nu lasa coji si se fierbe separat, schimband apa odata sau de doua ori.
Cand carnea este aproape fiarta, se adauga fasolea, care nu trebuie sa fie de loc sfaramata.
Se pune sare, putin bulion sau rosii si o frunza mica de dafin.
Mancarea nu trebuie sa fie prea scazuta, este mai gustoasa cu putina zeama.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.