Cotlete de berbec la tigaie

Cotlete de berbec la tigaie

Un preparat usor de realizat sunt cotletele de berbec la tigaie.

Carnea de berbec se prajeste in untura sau ulei.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingura de untura,
- sare, piper.

Mod de preparare:

1

Se taie cotletele de grosimea degetului.

2

Se curata de grasime si de pielita din lungul osului.

3

Se bat mai ales pentru a li se da o forma. Se condimenteaza dupa gust.

4

Se frig pe ambele parti in untura fierbinte.

Mod de servire:

Se servesc cu garnitura de fasole boabe.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea de gasca se poate asezona atat cu fasole verde, cat si cu fasole uscata. Iata o...
Preparat mai putin cunoscut in bucataria romaneasca, fasolea boabe cu carne de vita inlocuieste cu succes fasolea...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de legume. Din...