Cotlete de porc la cuptor

Cotlete de porc la cuptor

Cotletele de porc se pot prepara prajite, la gratar sau la cuptor.

Ingrediente:

- 2 kg cotlete de porc,
- o lingurita de chimen, sare.

Mod de preparare:

1

Se lasa bucatile de cotlete inteaga.

2

Se taie bucatile de oase de la sira spinarii, cat si capetele coastelor, daca sunt prea lungi.

3

Se sareaza carnea si se pune intr-o tava la cuptor.

4

Se presara cu chimen. Se tine la foc potrivit circa 2 ore si se unge mereu cu zeama din tava.

Mod de servire:

Se taie felii, se serveste cu varza calita. Sosul din tava se curata de grasime, se strecoara si se toarna peste friptura.

Etichete: cotlete porc, carne, chimen

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice gospodina stie sa prepare cotlete de porc. Nu stim, insa, cate se pricep sa le prepare...
Condimentele sunt cele care dau savoare unei fripturi picante servite cu sos. Daca iti place sa combini...
O reteta usor de preparat, dar gustoasa sunt paneurile obtinute din cotlete de porc. Totusi nu incercati...