Reteta: Chiftele de cartofi copti

Reteta: Chiftele de cartofi copti

O reteta cu cartofi inedita sunt chiftelele de cartofi copti.

Ingrediente:

- 500 grame cartofi,
- o felie de paine,
- 2 linguri de faina,
- 2 oua,
- o lingurita de verdeata tocata,
- o lingura de pesmet,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Se coc cartofii. Se rup in doua, se scobesc, iar miezul se freaca bine impreuna cu o felie de paine muiata in lapte si stoarsa.

2

Se adauga sare, un praf de piper, o lingura rasa de faina, galbenusurile, putina frunza verde de patrunjel si la sfarsit cele doua albusuri batute spuma.

3

Se fac chiftelute rotunde, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in untura sau in ulei.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O reteta fara carne, dar ideala pentru lacto-vegerieni sunt chiftelele de cartofi cu branza si ou. Ingrediente: ...
O reteta de post numai buna de preparat in aceasta iarna sunt chiftelele de cartofi prajite in...
Aceste chiftele au o consistenta pufoasa, deoarece cartofii sunt un bun substitut pentru paine. Ingrediente: - 400...