Oua umplute cu pasta de peste

Oua umplute cu pasta de peste

Mancate in cantitati normale, ouale reprezinta un aliment benefic pentru organism, iar cand sunt umplute cu pasta de peste acestea devin deja un preparat delicios.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 6 oua,
- 50 g unt,
- 1 lingura pasta de peste (preferabil anchois).

Metoda preparare

1

Mai intai se pun ouale la fiert. Acestea trebuie sa fiarba pana galbenusul devine tare.

2

Dupa ce s-au racit, ouale se curata si se taie in lung.

3

Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se rupa.

4

Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga: untul si o lingurita de pasta de peste. Toate acestea se amesteca bine pana ce se obtine o pasta omogena cu care se vor umple albusurile.

Ouale umplute se aseaza pe o farfurie care poate fi ornata cu frunze de ceapa verde.

Etichete: oua umplute, oua, pasta, peste

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Va plac mancarurile picante? Daca da, incercati o reteta aperitiv extrem de simpla: oua umplute picante. Ingredientele...
Daca ai pofta de un aperitiv rapid si hranitor, poti incerca reteta de oua umplute cu ficat. ...
Un aperitiv gustos si hranitor il reprezinta ouale umplute cu ciuperci si sunca. Pentru aceasta reteta ai...