Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Covrigeii cu susan au marimea unei guri de pahar si sunt foarte gustosi.
Covrigeii cu susan au marimea unei guri de pahar si sunt foarte gustosi.
Ingrediente:
½ ceasca de lapte,
2 linguri de unt topit,
100 grame zahar,
o lingurita rasa de bicarbonat,
faina cat se cere,
un praf de sare,
2 linguri de susan.
Mod de preparare:
Se face un aluat din ½ ceasca lapte, 2 linguri de unt topit, zahar, sare, bicarbonat si faina cat se cere.
Se framanta bine pana se obtine un aluat potrivit de tare.
Se face un sul, se taie bucati si fiecare bucatica se rasuceste pe masa de aluat, lipind capetele in forma de covrigei.
Se inmoaie intr-un sirop subtire de zahar cu apa, se da prin susan si se coc la cuptor pana incep sa se rumeneasca.
Mod de servire:
Covrigeii cu susan sunt o gustare aperitiv care se pot servi la ceai, dar si la o halba de bere.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.