Pentru supa cu galuste din cascaval puteti folosi mai multe legume, cum ar fi broccoli, mazare, ardei, dar si radacinoase.
Ingrediente galuste cascaval:
- ½ lingura unt,
- 4 linguri cascaval ras,
- o felie paine,
- o lingura lapte,
- o lingura faina,
- 3 oua,
- sare.
Mod de preparare pentru galuste:
##STEP##
Se freaca untul cu cascaval. ##END STEP##
##STEP##
Se adauga miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte si stors, 3 galbenusuri si 2 albusuri spuma, faina, sare. ##END STEP##
##STEP##
Se freaca bine la un loc; se fierbe o galusca de incercare. Daca este prea moale, se mai adauga faina, daca este prea tare, se pune al treilea albus. ##END STEP##
##STEP##
Se fac galustele cu lingurita si se fierb 10 minute in supa. ##END STEP##
Mod de servire:
Supa de legume cu galuste de cascaval se serveste calda cu crutoane de paine prajita.