Ciorba de berbecut

Alternativa la ciorba de miel pentru masa de Paste poate fi considerata si ciorba de berbecut.

Apreciata in special in Orient, ciorba de berbecut preparata in Romania se acreste in special cu bors.

Ingrediente:

- 2 litri apa

- un litru bors

- 750 g carne de berbec

- un morcov

- un patrunjel

- 1/2 varza mica

- 500 g rosii

- un ardei gras

- sare.

Mod de preparare:

##STEP##

Se spala carnea si se taie in bucati potrivite. ##END STEP##

##STEP##

Se fierbe in apa, cu un morcov si un patrunjel. ##END STEP##

##STEP##

Se ia spuma, se potriveste de sare. ##END STEP##

##STEP##

Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se adauga varza taiata ca taiteii, rosiile si un ardei gras taiat marunt. ##END STEP##

Mod de servire:

Ciorba de berbecut se serveste calda impreuna cu ardei iuti.