Crap fript la cuptor

Crapul fript la cuptor este o reteta cu peste sanatoasa si usor de preparat.

Singura mentiune este ca dupa pregatirea crapului, el trebuie lasat la cuptor aproximativ o ora ca sa se patrunde bine

Ingrediente :

- 1 crap de 1,5 kg

- 2 linguri de unt sau ulei

- sare

- lamaie (optional).

Mod de preparare:

##STEP##

Se curata crapul si se sareaza. ##END STEP##

##STEP##

Se lasa intreg, dar se cresteaza din loc in loc cu taieturi adanci de care 1 cm, ca sa patrunda caldura iute pana la interior. ##END STEP##

##STEP##

Se asaza intr-o tava cu o lingura de unt. ##END STEP##

##STEP##

Se unge cu unt si pe deasupra  si se da la cuptor, la foc mijlociu. ##END STEP##

##STEP##

Crapul poate fi scos din cuptor dupa aproximativ 60 minute. ##END STEP##

##STEP##

Se serveste cu sos de unt si suc de lamaie. ##END STEP##