Afla cum se prepara galustele din varza

Aceste galuste sunt o combinatie inedita de gris cu varza tocata, mai putin cunoscuta de gospodinele din tara noastra.

Ingrediente:

- 500 grame varza,
- 2 linguri de branza rasa,
- o lingura gris,
- 2 oua,
- sare, piper,
- o lingura de pesmet.

Mod de preparare:

##STEP##

Se fierbe varza in apa cu sare, se scurge si se trece prin masina de tocat. ##END STEP##

##STEP##

Se adauga branza rasa, grisul, doua oua, sare, piper. Se amesteca bine. ##END STEP##

##STEP##

Se pune la fiert intr-o cratita apa cu putina sare si cand da in clocot, se ia cu o lingurita din compozitie si se da drumul galustelor in apa. ##END STEP##

##STEP##

Se lasa sa fiarba la foc mic circa 20 de minute. ##END STEP##

Mod de servire:

Galustele scurse de apa se asaza pe farfurie, se presara pesmet putin rumenit si se servesc cu sos de rosii.

Daca ti-a placut aceasta reteta, poti incerca si mancarea cu galuste de gris si sos de rosii.