Afla cum se prepara ceapa umpluta cu orez

Asemeni prazului si ceapa se prepara umpluta cu orez.

Ingrediente:

- 12 cepe mijlocii,
- 1/2 ceasca orez,
- 2 linguri de ulei,
- sare, piper,
- verdeata.

Mod de preparare:

##STEP##

Se aleg cepe frumoase, de marime potrivita. ##END STEP##

##STEP##

Se scobesc miezurile si se pun sa fiarba un sfert de ora in apa cu sare. Se scurg. ##END STEP##

##STEP##

Separat se prajeste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga orezul si cand incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu apa. ##END STEP##

##STEP##

Se tine cateva minute pe foc sa infloreasca orezul (incepe sa se umfle). ##END STEP##

##STEP##

Se da la o parte, se adauga verdeata tocata, sare si piper. ##END STEP##

##STEP##

Se umple ceapa. Se asaza intr-o cratita se da la cuptor sa fiarba putin, la foc potrivit. ##END STEP##

Similar se pot face umplute cu ciuperci.