Cum sa faci crema de FISTIC cu MASCARPONE

Astazi, iti prezentam un desert foarte gustos si simplu de facut: crema de fistic cu mascarpone. Bucura-te de reteta!

Ingrediente pentru crema:

- 70 g de fistic;

- 100 g de mascarpone;

- 2 galbenusuri;

- 35 g de zahar;

- 100 ml de frisca lichida;

- 2 linguri de zahar tos.

Ingrediente pentru servit:

- 100 ml de frisca lichida;

- 10 capsuni;

- 20 g de fistic maruntit;

- frunzulite de menta.

Mod de preparare:

- amesteca fisticul curatat cu 2 linguri de mascarpone si cele 35 g de zahar.

- amesteca bine galbenusurile cu cele doua linguri de zahar tos pana ce se albesc.

- adauga, apoi, restul de mascarpone, amesteca bine si adauga pasta de fistic.

- bate frisca foarte rece si se adauga. Amesteca delicat.

- repartizeaza amestecul in cupe cu felii de capsuni.

- lasa crema la rece timp de 2 ore si apoi serveste-o cu frisca, fistic si frunzulite de menta deasupra.

Pofta buna!