Cum sa faci crema de ciocolata. Cea mai tare reteta

Iti place sa prepari prajituri? Daca da, aceasta crema de ciocolata este pentru tine! O poti pregati rapid si fara batai de cap in interiorul iubitei tale bucatarii. Iti va iesi o crema delicioasa, pe care o vei putea folosi in orice reteta de prajitura!

Crema de ciocolata. Ingrediente:

- o cutie de lapte condensat indulcit;

- 100 grame de praf de cacao;

- o jumatate de litru de lapte;

- 250 grame de ciocolata neagra / 300 grame de ciocolata cu lapte.

Crema de ciocolata. Mod de preparare:

- varsa laptele condensat intr-o tigaie;

- adauga praful de cacao si amesteca bine cu o spatula. Ai grija sa nu se formeze cocoloase!

- adauga laptele si amesteca in continuare cu aceeasi spatula pana toate ingredientele se incorporeaza;

- pune amestecul pe foc si amesteca fara oprire;

- fierbe inca 5 minute de la momentul datului in clocot;

- adauga acum ciocolata neagra si amesteca fara oprire;

- ia amestecul de pe foc, in momentul in care ciocolata e topita;

- transfera crema intr-un castron;

- acopera crema cu folie alimentara.

- lasa crema sa se raceasca.

Atentie! Crema trebuie folosita in maximum 12 zile, daca o tii la frigider si in maximum 60 zile, daca o pastrezi la congelator!

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Cum sa faci tort cu crema de caramel. Dureaza o jumatate de ora