Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru sufleul cu mere intregi se foloseste marmelada sau dulceata, ca umplutura pentru fructe.
Pentru sufleul cu mere intregi se foloseste marmelada sau dulceata, ca umplutura pentru fructe.
Ingrediente:
6 mere mijlocii,
o lingura marmelada,
¼ l lapte,
o lingura de faina,
200 grame zahar vanilat,
4 galbenusuri,
6 albusuri,
unt pentru uns forma.
Mod de preparare:
Se curata de coaja merele, se scobesc la mijloc si se umplu cu putina marmelada sau dulceata.
Se asaza intr-o forma bine unsa cu unt. Se amesteca incet laptele rece cu faina si zaharul.
Se pune pe foc si se da la o parte indata ce incepe sa fiarba.
Cand s-a racorit, se adauga pe rand galbenusurile si la urma albusurile spuma.
Se toarna compozitia peste merele din forma si se coace la cuptor o ora.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.