Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
O reteta ce poate fi servita ca desert este budinca de mere.
O reteta ce poate fi servita ca desert este budinca de mere.
Ingrediente:
- 500 g mere,
- 6 oua,
- 150 g unt,
- 150 g zahar vanilat,
- 100 g faina,
- 2 linguri de rom,
- 50 g migdale (facultativ),
- unt si pesmet pentru tapetat forma.
Mod de preparare:
Se curata merele si se dau prin razatoare. Se presara o lingura de zahar si 2 linguri de rom.
Se freaca intr-un castron galbenusurile, untul si zaharul vanilat.
Se adauga faina, amestecand bine ca sa nu se faca coloase.
Se pun merele, cateva migdale curatite si taiate marunt si, la urma, albusurile spuma.
Se unge o forma cu unt, se presara pesmet, se toarna compozitia si se coace la cuptor o ora.
Mod de servire:
Se rastoarna, se serveste calda, cu sirop de fructe.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.