Afla cum se face budinca de mere

O reteta ce poate fi servita ca desert este budinca de mere.

Ingrediente:

- 500 g mere,
- 6 oua,
- 150 g unt,
- 150 g zahar vanilat,
- 100 g faina,
- 2 linguri de rom,
- 50 g migdale (facultativ),
- unt si pesmet pentru tapetat forma.

Mod de preparare:

##STEP##

Se curata merele si se dau prin razatoare. Se presara o lingura de zahar si 2 linguri de rom. ##END STEP##

##STEP##

Se freaca intr-un castron galbenusurile, untul si zaharul vanilat. ##END STEP##

##STEP##

Se adauga faina, amestecand bine ca sa nu se faca coloase. ##END STEP##

##STEP##

Se pun merele, cateva migdale curatite si taiate marunt si, la urma, albusurile spuma. ##END STEP##

##STEP##

Se unge o forma cu unt, se presara pesmet, se toarna compozitia si se coace la cuptor o ora. ##END STEP##

Mod de servire:

Se rastoarna, se serveste calda, cu sirop de fructe.