Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la fel de buna este carnea de porc sau de pui.
Ingrediente:
- 1 kg carne de vitel,
- o lingura de faina,
- 2 linguri de untura,
- sare.
Mod de preparare:
##STEP##
Se taie carnea felii de un cm grosime. ##END STEP##
##STEP##
Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie subtiate aproape la jumatate. ##END STEP##
##STEP##
Se sareaza. Se dau in faina. ##END STEP##
##STEP##
Se infierbanta ulei intr-o tigaie. Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte. ##END STEP##
##STEP##
Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, se asaza pe o farfurie fierbinte. ##END STEP##
Mod de servire:
Snitelele natur si se servesc cu garnitura de legume. Puteti combina: fasole, mazare, cartofi, piure de spanac si sfecla rosie.