Snitel natur

Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la fel de buna este carnea de porc sau de pui.

Ingrediente:

- 1 kg carne de vitel,
- o lingura de faina,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Mod de preparare:

##STEP##

Se taie carnea felii de un cm grosime. ##END STEP##

##STEP##

Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie subtiate aproape la jumatate. ##END STEP##

##STEP##

Se sareaza. Se dau in faina. ##END STEP##

##STEP##

Se infierbanta ulei intr-o tigaie. Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte. ##END STEP##

##STEP##

Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, se asaza pe o farfurie fierbinte. ##END STEP##

Mod de servire:

Snitelele natur si se servesc cu garnitura de legume. Puteti combina: fasole, mazare, cartofi, piure de spanac si sfecla rosie.