Rosii umplute cu carne si ciuperci

Rosii umplute cu carne si ciuperci

Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si ciuperci.

Ingredientele pentru aceasta reteta sunt:
12 rosii mijlocii,
- putina carne de pasare fiarta sau fripta,
- 3 - 4 ciuperci,
- sare,
- piper,
- putin otet
- maioneza

##STEP##

Mai intai se aleg rosii mijlocii, la care se taie un capac, dupa care se scobesc.

##END STEP##

##STEP##

Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet.

##END STEP##

##STEP##

Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiarta sau fripta, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte  in apa cu sare.

##END STEP##

##STEP##

Se umplu rosiile scurse cu compozitia si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

##END STEP##