Reteta: Chifle umplute

Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute.

Ingrediente:

- 6 chifle rotunde,
- 2 cesti de lapte,
- un ou,
- 2 linguri de branza rasa,
- o ceasca de  smantana,
- 2 linguri de unt,
- verdeata,
- sare, piper.

Mod de preparare:

##STEP##

Se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de lapte.

##STEP##

Se freaca adaugand un ou, verdeata, sare, piper si branza rasa.

##STEP##

Se inmoaie in lapte atat chiflele, cat si capacele, se umplu cu compozitia de mai sus, se asaza intr-o farfurie rezistenta la foc, cu o lingura de unt si se dau la cuptor. ##END STEP##

##STEP##

Cand sunt rumene, se toarna in farfurie laptele ramas, amestecat cu o ceasca de smantana, se lasa sa dea un clocot si se servesc cu totul. ##END STEP##