Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute.
Ingrediente:
- 6 chifle rotunde,
- 2 cesti de lapte,
- un ou,
- 2 linguri de branza rasa,
- o ceasca de smantana,
- 2 linguri de unt,
- verdeata,
- sare, piper.
Mod de preparare:
##STEP##
Se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de lapte.
##STEP##
Se freaca adaugand un ou, verdeata, sare, piper si branza rasa.
##STEP##
Se inmoaie in lapte atat chiflele, cat si capacele, se umplu cu compozitia de mai sus, se asaza intr-o farfurie rezistenta la foc, cu o lingura de unt si se dau la cuptor. ##END STEP##
##STEP##
Cand sunt rumene, se toarna in farfurie laptele ramas, amestecat cu o ceasca de smantana, se lasa sa dea un clocot si se servesc cu totul. ##END STEP##