Reteta: Budinca de parmezan

Reteta: Budinca de parmezan

Budinca de parmezan este un antreu cald foarte gustos.

Ingrediente:

- o lingura de faina,
- un pahar de lapte,
- 3 oua,
- 125 grame parmezan,
- 125 grame unt proaspat,
- sare.

Mod de preparare:

##STEP##

Se amesteca o lingura plina de faina cu un pahar de lapte. ##END STEP##

##STEP##

Se pune la foc sa fiarba, amestecand mereu, pana se face ca un pireu de cartofi. ##END STEP##

##STEP##

Se da la o parte sa se racoreasca si cat  mai este putin cald se pun pe rand galbenusurile, parmezanul ras, untul proaspat, sare si la urma cele 3 galbenusuri batute spuma. ##END STEP##

##STEP##

Se pune sa fiarba in  baie de apa intr-o forma cu capac, unsa foarte bine cu unt. ##END STEP##

##STEP##

Trebuie fiarta exact o ora. Se rastoarna si se serveste cu sos de rosii, parmezan ras sau cu sos de ciuperci. ##END STEP##

Budinca de parmezan se serveste cu sos de rosii sau de ciuperci.