Budinca de parmezan este un antreu cald foarte gustos.
Ingrediente:
- o lingura de faina,
- un pahar de lapte,
- 3 oua,
- 125 grame parmezan,
- 125 grame unt proaspat,
- sare.
Mod de preparare:
##STEP##
Se amesteca o lingura plina de faina cu un pahar de lapte. ##END STEP##
##STEP##
Se pune la foc sa fiarba, amestecand mereu, pana se face ca un pireu de cartofi. ##END STEP##
##STEP##
Se da la o parte sa se racoreasca si cat mai este putin cald se pun pe rand galbenusurile, parmezanul ras, untul proaspat, sare si la urma cele 3 galbenusuri batute spuma. ##END STEP##
##STEP##
Se pune sa fiarba in baie de apa intr-o forma cu capac, unsa foarte bine cu unt. ##END STEP##
##STEP##
Trebuie fiarta exact o ora. Se rastoarna si se serveste cu sos de rosii, parmezan ras sau cu sos de ciuperci. ##END STEP##
Budinca de parmezan se serveste cu sos de rosii sau de ciuperci.