Oua umplute cu pasta de peste

Mancate in cantitati normale, ouale reprezinta un aliment benefic pentru organism, iar cand sunt umplute cu pasta de peste acestea devin deja un preparat delicios.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 6 oua,
- 50 g unt,
- 1 lingura pasta de peste (preferabil anchois).

Metoda preparare

##STEP##

Mai intai se pun ouale la fiert. Acestea trebuie sa fiarba pana galbenusul devine tare.

##END STEP##

##STEP##

Dupa ce s-au racit, ouale se curata si se taie in lung.

##END STEP##

##STEP##

Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se rupa.

##END STEP##

##STEP##

Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga: untul si o lingurita de pasta de peste. Toate acestea se amesteca bine pana ce se obtine o pasta omogena cu care se vor umple albusurile.

##END STEP##

Ouale umplute se aseaza pe o farfurie care poate fi ornata cu frunze de ceapa verde.