Afla cum se umple ceapa cu usturoi

Ceapa se umple cu diverse legume, cu carne sau cu usturoi.

Iata cum se prepara ceapa umpluta cu usturoi:

Ingrediente:

- 12 cepe mijlocii,

- 4 capatini de usturoi,

- 2 linguri ulei,

- sare, piper,

- o lingura pesmet.

Mod de preparare:

##STEP##

Se oparesc cepele si usturoiul cu apa clocotita. ##END STEP##

##STEP##

Se scobesc cepele. Se piseaza in piulita de piatra usturoiul si miezul scos din ceapa, cu sare, piper si putin ulei. ##END STEP##

##STEP##

Se umplu cu aceasta pasta cepele, se presara deasupra pesmet si se dau la cuptor intr-o farfurie cu putin ulei. ##END STEP##

##STEP##

Se tin pana se rumenesc. ##END STEP##

Mod de servire:

Ceapa umpluta cu usturoi se poate servi calda sau rece.

Pentru aceasta reteta puteti folosi ceapa uscata alba sau rosie, ultima dintre ele fiind recunoscuta pentru proprietatile ei terapeutice.