Afla cum se prepara crochetele de cascaval

Crochetele de cascaval sunt un aperitiv la fel de gustos ca si buletele de cascaval.

Ingrediente:

- 250 grame cascaval,
- 1/2 lingura de unt,
- o lingura de faina,
- o ceasca zeama de carne sau de lapte.

Pentru prajit:

- o lingura de faina,
- un ou,
- o lingura de pesmet,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

##STEP##

Se taie cascavalul in cuburi mici. ##END STEP##

##STEP##

Se face un sos alb ceva mai gros, din unt si faina si se stinge cu zeama de carne. ##END STEP##

##STEP##

Cantitatea de sos trebuie potrivita atat, cat sa lege branza, nu mai mult, deoarece altfel crochetele devin cleioase, fara fragezime. ##END STEP##

##STEP##

Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu cascavalul. ##END STEP##

##STEP##

Se fac crochete, se dau prin faina, ou si pesmet si se rumenesc in untura. ##END STEP##

Mod de servire:

Crochetele de cascaval se servesc reci pe un platou.