Afla cum se face sufleul de parmezan

Sufleul de parmezan este o reteta simpla, dar foarte hranitoare.

Preferata de cei mici, sufleul cu parmezan este adesea servit la cina. Iata cum se prepara:

Ingrediente:

- 100 grame faina,

- 2 cesti lapte,

- 100 grame parmezan,

- 40 grame unt proaspat,

- 5 oua,

- sare.

Mod de preparare:

##STEP##

Se amesteca faina cu laptele rece. ##END STEP##

##STEP##

Se pune pe masina si se tine, amestecand mereu, pana incepe sa se ingroase. ##END STEP##

##STEP##

Se da la o parte, se pune sare, parmezanul ras si untul. ##END STEP##

##STEP##

Se amesteca bine si dupa ce a mai pierdut din fierbinteala se pun galbenusurile, unul cate unul si la urma se adauga albusurile batute spuma. ##END STEP##

##STEP##

Se toarna compozitia intr-o forma rezistenta la foc, bine unsa cu unt, se presara parmezan ras si se da la cuptor, vreo 20 de minute. ##END STEP##

Mod de servire:

Trebuie sa creasca frumos si se serveste indata ce este gata, ca sa nu se lase.