Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Crapul prajit se prepara rapid si poate fi servit cu felii de lamaie sau cu mujdei de usturoi si mamaliga, dupa preferinte.
Crapul prajit se prepara rapid si poate fi servit cu felii de lamaie sau cu mujdei de usturoi si mamaliga, dupa preferinte.
Ingrediente:
- 1 crap de 1 kg,
- 100 g ulei,
- 2 linguri de faina,
- sare,
- patrunjel verde,
- cateva felii de lamaie.
Mod de preparare
Se curata pestele, se taie in bucati de marime potrivita si se sareaza.
Se pune uleiul sa se incinga.
Se usuca pestele cu o carpa, se da prin faina si se prajeste pe ambele parti in uleiul fierbinte.
Se serveste cald, este bun insa si rece.
Se asaza pe o farfurie lunga, iar imprejur se pun frunze de patrunjel pentru decor.
Se poate praji si in pesmet; in acest caz se da prin faina, se inmoaie in ou si in pesmet inainte de a se praji sau se inlocuieste faina cu pesmetul.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.