Friptura de vitel cu spaghete

Friptura de vitel cu spaghete

O reteta foarte apreciata de gurmanzi sunt spaghetele cu carne de vita si sos.

Iata cum se prepara aceasta friptura cu paste.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingura de untura,
- 150 g spaghete,
- o ceasca zeama de carne,
- o lingura de bulion de rosii, sare.

Mod de preparare:

1

Se aleg cotlete mai groase. Se sareaza.

2

Se frig intr-o tigaie, fara sa se rumeneasca excesiv.

3

Se fierb al dente pastele subtiri.

4

Se asaza friptura intr-o forma rezistenta la foc ce merge la cuptor si imprejur se pun  spaghetele.

5

Se toarna o ceasca de zeama de carne concentrata, se acopera si se da la cuptor.

6

Se tin pana ce spaghetele au supt toata zeama si sunt destul de fierte.

Inainte de a servi friptura de vitel cu spaghete, se toarna deasupra putin sos de rosii.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor. Ingrediente: - 1,5...
Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste. Ingrediente: - 2...
Daca pentru friptura folositi rata salbatica, aceasta se marineaza, se lasa in aceasta solutie o ora, dupa...