Ingrediente pentru crema:
- 70 g de fistic;
- 100 g de mascarpone;
- 2 galbenusuri;
- 35 g de zahar;
- 100 ml de frisca lichida;
- 2 linguri de zahar tos.
Ingrediente pentru servit:
- 100 ml de frisca lichida;
- 10 capsuni;
- 20 g de fistic maruntit;
- frunzulite de menta.
Mod de preparare:
- amesteca fisticul curatat cu 2 linguri de mascarpone si cele 35 g de zahar.
- amesteca bine galbenusurile cu cele doua linguri de zahar tos pana ce se albesc.
- adauga, apoi, restul de mascarpone, amesteca bine si adauga pasta de fistic.
- bate frisca foarte rece si se adauga. Amesteca delicat.
- repartizeaza amestecul in cupe cu felii de capsuni.
- lasa crema la rece timp de 2 ore si apoi serveste-o cu frisca, fistic si frunzulite de menta deasupra.
Pofta buna!