Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Crema de cafea cu frisca este un dulce de cofetarie de care nu poti sa stai departe daca l-ai testat in torturi prajituri si cupcakes.
Crema de cafea cu frisca este un dulce de cofetarie de care nu poti sa stai departe daca l-ai testat in torturi prajituri si cupcakes.
In caz ca vrei ca acest desert sa fie si mai aromat, foloseste si rom atunci cand prepari fabuloasa crema de cafea.
Ingrediente:
4 oua,
120 grame zahar,
2 linguri de cafea,
o lingura de rom,
3 foi de gelatina,
2 linguri apa,
250 grame frisca.
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se fac ca o spuma.
Se adauga doua linguri de esenta de cafea, o lingura de rom si gelatina inmuiata cu doua linguri de apa fierbinte. Se pune cu totul pe marginea masinii amestecand mereu pana se incalzeste.
Se bat cele patru albusuri spuma, se amesteca cu crema de mai sus, la care se adauga 250 grame frisca batuta, se toarna compozitia intr-o forma udata cu apa si se da la gheata.
Dupa ce s-a rasturnat, se decoreaza cu frisca batuta.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.