Uger de vaca pane

Uger de vaca pane

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se prepara:

Ingrediente:

- 500 grame uger,
- 2 litri apa,
- o ceapa,
- o frunza de dafin,
- 5 boabe de piper,
- sare,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper.

2

Dupa ce s-a racorit putin, se taie ugerul in felii foarte subtiri, care se bat in faina, apoi in ou si in pesmet si se prajesc frumos in untura fierbinte.

Mod de servire:

Se serveste cu cartofi, mazare, fasole etc.

Etichete: uger, uger vita, uger pane

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Kapana este unul dintre cele mai populare preparate de tip street food din Namibia. Vorbim despre un...
Chapli Kebab este un kebab picant si suculent, cu origini in Pakistan si Afganistan. Este facut din...
Exista multe tipuri de kebab, fiecare avand origini si stiluri diferite in functie de regiunea din care...