Snitel de caprioara

Snitel de caprioara

Snitelul de caprioara este o reteta la minut si se prepara la fel ca si celelate tipuri de snitel obtinut din carne de pasare, de vita sau de porc.

Ingrediente:

- 750 g carne,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura (se poate amesteca cu ulei),
- sare.

Mod de preparare:

1

Se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn.

2

Se stropesc cu putin otet inainte de a le pune la prajit. Se sareaza.

3

Se dau in faina, in ou batut si apoi in pesmet foarte fin.

4

Se infierbanta o lingura de untura si o lingura de ulei intr-o tigaie.

5

Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte.

6

Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, snitelele de caprioara se asaza pe o farfurie fierbinte. Se servesc cu garnitura de legume.

Etichete: snitel, caprioara, legume

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Snitele de pui! Cu siguranta, cele mai multe gospodine au gatit aceste minunatii culinare. Nu stim, insa,...
Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la...
Ca orice tip de snitel obtinut din carne de vita sau porc, pentru ca acest preparat la...