Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede.
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede.
Ingrediente:
- 1,5 kg muschi,
- o fie de paine,
- o ceapa mica,
- un ou,
- sare, piper,
- frunza de patrunjel,
- 2 linguri de unt,
- 3 linguri de smantana.
Mod de preparare:
Se curata muschiul de pielite. Se scoate muschiuletul alaturat, care cade de altfel singur cand sunt toate pelitele scoase.
Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina de tocat impreuna cu muschiuletul.
Se adauga o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa, ceapa tocata si prajita usor in unt, sare, piper, putin patrunjel tocat si un ou.
Se umplu muschiul cu aceasta tocatura si se leaga bine sau se coase ca sa-si revina la forma lui.
Se pune la cuptor intr-o tava cu putina apa sau cu zeama de carne. Se unge din cand in cand cu unt topit.
Cand este gata se scurge grasimea din tava, se pun cateva linguri de smantana si se mai tine la foc fara sa fiarba.
Mod de servire:
Se scot atele, se taie felii si se serveste cu sosul fripturii si cu cartofi sau cu alte legume.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.