Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta se aleg vinete mijlocii care see coc la fel ca pentru salata.
Pentru aceasta reteta se aleg vinete mijlocii care see coc la fel ca pentru salata.
Ingrediente:
- 6 vinete mijlocii,
- 200 grame branza,
- 2 linguri de unt, 1 lingurita de pesmet, sare.
Mod de preparare:
Vinetele coapte si date cu sare trebuie sa fie cat mai albe.
Se unge o forma cu unt, se asaza felii subtiri de branza, deasupra se pun trei vinete intregi care se intind cu cutitul, astfel incat sa formeze un strat; se pune unt, apoi iar branza si vinete.
Deasupra se presara branza rasa amestecata cu pesmet, se stropeste cu unt, se dau la cuptor la foc iute.
Mod de servire:
Vinetele coapte si gratinate in cuptor servesc in forma.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.