Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute.
Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute.
Ingrediente:
- 6 chifle rotunde,
- 2 cesti de lapte,
- un ou,
- 2 linguri de branza rasa,
- o ceasca de smantana,
- 2 linguri de unt,
- verdeata,
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de lapte.
Se freaca adaugand un ou, verdeata, sare, piper si branza rasa.
Se inmoaie in lapte atat chiflele, cat si capacele, se umplu cu compozitia de mai sus, se asaza intr-o farfurie rezistenta la foc, cu o lingura de unt si se dau la cuptor.
Cand sunt rumene, se toarna in farfurie laptele ramas, amestecat cu o ceasca de smantana, se lasa sa dea un clocot si se servesc cu totul.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.