Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Dovleceii se consuma in special vara cand sunt proaspeti in diferite combinatii.
Dovleceii se consuma in special vara cand sunt proaspeti in diferite combinatii.
Iata cum se prepara dovleceii gratinati umpluti cu branza de vaci:
Ingrediente:
- 6 dovlecei mijlocii,
- 150 grame branza de vaci,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 25 grame unt proaspat,
- marar tocat.
- o lingura de unt topit,
- 2 linguri de smantana,
- sare.
Mod de preparare:
Se aleg dovlecei mijlocii, se rad, se taie in doua si se scobesc. Se oparesc si se lasa sa se scurga.
Se freaca branza de vaci cu ouale si cu untul proaspat.
Se adauga faina, putin marar tocat si se potriveste de sare. Se umplu dovleceii, se aseaza intr-o cratita cu unt si se rumenesc la cuptor.
Mod de servire:
Dovleceii umpluti cu branza de vaci se servesc cu smantana si optional, frunze de verdeata pentru decor.
Daca ti-a placut aceasta reteta, testeaza si reteta de dovlecei umpluti cu legume.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.