Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Daca ai incercat chiftelele de legume, chiftelele de praz cu smantana sigur vor fi pe gustul tau.
Daca ai incercat chiftelele de legume, chiftelele de praz cu smantana sigur vor fi pe gustul tau.
Ingrediente:
- o legatura mica de praz,
- 2 litri apa,
- 2 linguri faina,
- 2 linguri branza rasa,
- o lingura unt,
- 3 oua,
- 3 linguri untura,
- o ceasca smantana,
- o lingurita faina,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata prazul si se fierbe la fel ca mai sus si se scurge bine de apa.
Se trece prin masina de tocat carne.
Se adauga faina, branza, o lingura de unt, ouale puse pe rand, sare. Se amesteca totul impreuna.
Se face o pasta groasa ca o smantana. Se ia cu lingura din compozitie, se da drumul intr-o tigaie cu untura fierbinte si se rumenesc chiftelele pe amandoua partile.
Se asaza intr-o forma rezistenta la foc. Se toarna deasupra smantana amestecata cu o lingurita de faina, se presara branza rasa.
Chiftelele de praz se dau o jumatate de ora la cuptor.
Mod de servire:
Se servesc ca aperitiv cu crochete.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.