Ingrediente:
- 4 capatani mari de usturoi
- 4 lamai cu coaja
- 1 radacina mica de ghimbir (3-4 cm sau 2 lingurite)
- 2 litri de apa plata
Metoda de preparare:
Spalati lamaile si taiati-le in bucati. Daca acestea nu sunt organice sau au fost tratate chimic, spalati-le bine cu o solutie din apa si otet. Curatati usturoiul si adaugati-l impreuna cu lamaile si ghimbirul intr-un blender, pentru a obtine o pasta omogena.
Adaugati amestecul intr-o oala metalica, turnati 2 litri de apa si incalziti compozitia pe foc, amestecand incontinuu. Inainte ca aceasta sa ajunga la punctul de fierbere, opriti focul si lasati compozitia sa se raceasca. Strecurati bautura si pastrati-o in recipiente de sticla, la frigider.
Mod de administrare:
Este indicat consumul a 200 ml din acest remediu naturist, in fiecare zi, cu 2 ore inainte de masa sau pe stomacul gol.