Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la fel de buna este carnea de porc sau de pui.
Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la fel de buna este carnea de porc sau de pui.
Ingrediente:
- 1 kg carne de vitel,
- o lingura de faina,
- 2 linguri de untura,
- sare.
Mod de preparare:
Se taie carnea felii de un cm grosime.
Se bat usor cu ciocanul de lemn, astfel incat sa fie subtiate aproape la jumatate.
Se sareaza. Se dau in faina.
Se infierbanta ulei intr-o tigaie. Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte.
Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, se asaza pe o farfurie fierbinte.
Mod de servire:
Snitelele natur si se servesc cu garnitura de legume. Puteti combina: fasole, mazare, cartofi, piure de spanac si sfecla rosie.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.